Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym). 2021-02-11
Lubuskie, Świdnica k. Zielonej Góry
Telefon: 683273341


Najlepszym
i najzdrowszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy.
Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej
(samodzielnie lub obok wkładu kominkowego), także w pomieszczeniu
kuchennym. Dzięki posiadaniu wysokiej jakości izolacji cieplnej
wokół siebie, może być posadowiony nawet bezpośrednio na blacie
kuchennym lub wbudowany w ciąg mebli. W wersji z podstawą i kółkami
może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie,
pergoli, jako wolno stojący w ogrodzie lub (bez podstawy) zabudowany
w murowanym kompleksie gastronomicznym. Piec do pizzy bez podstawy
można z powodzeniem przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne
miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W
najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5
sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8
sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje się rewelacyjnie krótkim
czasem rozruchu. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z
powodzeniem użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc
mocno się uwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie
wykorzystać. Każdy piec do pizzy, dzięki opatentowanej technologii
FornInox, jest doskonałą maszyną do gotowania i pieczenia.
Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu do tradycyjnego pieca
chlebowego murowanego przez zduna, jest banalnie prosta. Nawet
największy laik w krótkim czasie staje się profesjonalistą.
Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania pieca,
pieczenie w nim jest łatwiejsze od użytkowania zwykłego grilla. W
porównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opału,
a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny,
wydajny i niezawodny. To piec uniwersalny. Idealny do pizzy i do
pieczenia chleba, niezastąpiony do przygotowywania całych kilku
daniowych obiadów i kolacji, ze względu na bardzo szybkie
przygotowanie go do pracy. Z jego udziałem można odkryć prawdziwe
smaki legendarnych tradycyjnych potraw włoskich, których przepisy
można znaleźć w internecie. Doskonale zresztą nadaje się do
wszystkiego, od przystawek po słodycze. Rewelacyjnie gotuje i
piecze. Jest niedościgły w przepysznym przygotowywaniu potraw.
Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie jest w stanie
przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków różnych
potraw: aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy
pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a
jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica
doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym
oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci
promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie
występuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem
nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym
przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się
da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność
wykorzystania tego pieca do pizzy. Nie ma praktycznie potrawy, której
nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te
wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i
przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy
w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka,
przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party,
stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane
z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady
i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do
pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca można zakupić
w opcji akcesoria do jego obsługi.



Na fali
ekologii, coraz popularniejsze we Włoszech i na świecie są gazowe
piece do pizzy, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach i przez
prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu,
nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat
gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej
uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na
rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Włącznikiem
piezoelektrycznym, można je szybko uruchomić i wyłączyć,
wygodnie regulować mocą. Są kompaktowe, lekkie i wydajne.



Więcej pod
tel: 68 3273341, 606756498
i na
stronie internetowej
firmy
z
30. filmami:
www.salonsobkowiak.pl/oferta-skrocona.php


Ocena: 0
Wyświetleń: 62 Dodał(a): salonsobkowiak
Komentarze